آموزش خوراک بال بوقلمون
در اينجا آموزش خوراک بال بوقلمون قرار داده شده است اين غذا از در تهيه اش از بال بوقلمون استفاده شده است
خورش بوقلمون
مواد لازم
کره يا روغن مايع - 100 گرم
نخود سبز که از پوست در آمده باشد - 1 ليوان
بادام پوست گرفته بو داده - 1 فنجان
بال بوقلمون که قسمت نوک آن گرفته شده است - 500 گرم
نعناع و ترخان تازه خرد شده - 2 قاشق سوپخوري
خردل - 1 قاشق مرباخوري
پاپريکا (فلفل قرمز شيرين) - 1 قاشق مرباخوري يا کمي زعفران
نمک و فلفل به قدر کافي
طرز تهيه خورش بوقلمون
طرز تهيهخوراک بال بوقلمون
کره يا روغن را گرم مي کنيم، قطعات بال را با پاپريکا يا زعفران آغشته کرده ، کمي به آنها نمک مي زنيم و در روغني که قدري داغ شده باشد ، مي اندازيم ، دو طرف بال ها را به حدي که زياد خشک نشود ، در روغن سرخ مي کنيم.
يک ليوان آب جوش آهسته از کنار ظرف به داخل آن مي ريزيم و خردل را در کمي آب حل کرده ، به آن اضافه مي کنيم ، بعد نخود را در دو گوشه ظرف ريخته ، در ظرف را مي بنديم. حرارت را ملايم مي کنيم تا نخود و بال ها پخته شود. بعد به طور منظم بال ها را در ديس مي کشيم.
سس آن را مي چشيم و نمک و فلفل و ترشي آن را اندازه مي کنيم و بعد از يکي دو جوش سس را روي آن مي ريزيم و بادام بو داده را روي آن مي پاشيم. اين خوراک را مي توانيم با برنج زعفراني که به آن کمي فلفل قرمز کوبيده شده و کاري زده ايم، سر ميز ببريم.
طرز تهيه خورش بوقلمون
:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0